Balex balpressar
- besparande och effektiv volymhantering

Begagnade balpressar

Europress har ett stort urval av begagnade balpressar och andra maskiner. Dessa kan antingen köpas eller hyras, med full garanti och service.

Att hyra begagnad utrustning kan vara en bra ingång för er som vill utvärdera och undersöka graden av effektiviseringen – utan att för den skull dra på er för stora investeringar.

Begagnad balpress Balex 10

Tillverkad 2015, utrustad med SMART 2.0. Tar balstorlek på 100 kg med längd max 84 cm, bredd max 136 cm och höjd max 192 cm. Väger totalt 840 kg.

En utmärkt maskin för att pressa material och spara utrymme samt pengar. Med 10 tons tryckkraft och enbart 59 dBa, får ni en maskin som alltid gör jobbet.

Observera att våra begagnade balpressar brukar försvinna snabbt

Kontakta oss snarast om ni är intresserad av att köpa en balpress som presenteras här. Vi kan inte garantera att maskinerna finns kvar till försäljning men arbetar alltid för att ni ska få den bästa möjliga lösningen.

Alla maskiner är servade av våra egna tekniker och ni köper balpressen med garanti och service. Ni får med andra ord en mycket bra maskin, men till ett lägre pris. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!